Stempler

Signaturstempler til keramikStemplerne bliver alle laserskåret.


Du kan vælge imellem et prægningsstempel i birkefiner til prægning i læderhårdt ler, eller et gummistempel til alm. tryksværte og glasurtryk.

Til glasurtryk anvendes typisk en inkpad-underglasur. Med underglasur kan man stemple på læderhårdt ler, tørt ler eller forglødet skærv. Se her hvordan det virker.


Bogstaver, håndskrift, tegning, eller dit logo. Du sender bare hvad du har, så skriver jeg tilbage med hvad der kan lade sig gøre og anbefalinger til størrelse.


Alle stempler bliver limet på et håndtag, der er tilpasset størrelsen på stemplet.


Jeg laver et prøvetryk og sender et billede af prøven og stemplet til godkendelse inden forsendelse og betaling med MobilePay, Paypal eller bankoverførsel.


Priser:

  • Små logo/signatur stempler koster 160,- Medium stempler koster 165-195,-
  • Hjælp til rentegning af logo/håndskrift eller hjælp til udvælgelse af skriftfont, opsætning og logodesign koster 150-350,-Prisen Afhænger af opgavens omfang.
  • Forsendelse med GLS 50,- (tilføj: navn, adresse, mail, mobil, samt CVR nr. hvis du ønsker en kvittering) evt. IG-brugernavn) Gratis afhentning i Hjortshøj.
  • Distribution til Sverige, Norge, Island og Grønlad koster 50,- DKK med PostNord.


Hvis jeg hjælper med logodesignet, eller rentegning af en håndlavet tegning, sender jeg det færdige design som PDF, så dit nye logo kan anvendes på visitkort eller i andre sammenhænge også.


Pinterest kan være en god inspirationskilde. Søg evt. på “pottery stamps”. Jeg har også en del stempeldesigns til inspiration på IG-profilen: Jonasfrahjortshoej 

dafont.com kan du finde og eksperimentere med 10.000 forskellige skriftfonte.


Ved interesse kan du sende dit design eller ønske til design som billede eller pdf-fil samt eventuelle spørgsmål til mig på mail: jonas@ellegaardsspam.dk


Jeg skriver tilbage med et tilbud til godkendelse inden produktionen sættes igang.